UniKL MIIT: Team SEIS

Assalamualaikum & HI ! Thanks zul photographer gune dslr mahei, gambar jelaih parut-parut jerawat.. tak kisah la.. i bukannyer cantik pun, asal gambor sharp cantik.. hahak .. sekitar majlis makan tengahhari bersama team SEIS =)     Gambar takmau masuk semua.. tak nak tanggung risiko, ada yang terdedah.. maleh nak edit banyak-banyak.. =) Team UniKL…

Share This:

UniKL MIIT: Piala Dekan 2017

Piala Dekan UniKL MIIT melabuhkan tirainya hari nie.. Yeah! Lega.. next KSSU pula.. admin nak fokus FYP pulak.. banyak lagi tak settle nie.. huhu Gambar pingpong jer ada.. sebab admin main pingpong.. pingpong lawan kat lobby, game lain kat Kelab Sultan Sulaiman.. ater nyer admin maleh nak pi sane panass terik.. main pingpong dalam aircond……

Share This:

Penjelasan Mufti: Drama MENANTI FEBUARI

Soalan: Dalam drama ‘Menanti Februari’, si suami telah hilang selama 6 bulan di laut. Si isteri berkahwin dengan lelaki lain dalam tempoh tersebut. Pada satu hari, suami yang hilang muncul kembali dan mengetahui isterinya telah berkahwin dengan lelaki lain yang juga sahabat baiknya. Apakah hukum perkahwinan tersebut? Jawapan: Definisi Mafqud (Orang Yang Hilang) Perkataan al-mafqud berasal dari bahasa…

Share This:

Beg Nikon DSLR [secondhand]

Nikon DSLR

Assalamualaikum & hi ! Admin nak letgo beg Nikon DSLR.. yang berminat boleh terus Whatsapp admin 0168751925… harga tak termasuk postage.. serius buyer sahaja.. siapa cepat dia dapat.. HARGA: RM55 POSTAGE: sm RM10, ss RM15 COD: Teluk Intan COD CHARGE: RM5   Hitam grey. Sesuai untuk camera dslr nikon, canon, sony dan sebagainya. Ada ruang…

Share This:

WTS: Sanyo Xacti HD Dual Camera [secondhand]

Sanyo Xacti Dual Camera

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera Sanyo Xacti Dual Camera untuk dijual.. Saya jarang guna.. so, nak cari owner baru.. Serius buyer sahaja whatsapp saya 0168751925.. COD teluk intan sahaja.. COD charge RM5.. Postage tiada, saya taknak tanggung kerosakkan.. Harga: RM400 Harga masih boleh nego sampai jadi. Dual Camera ni masih dalam keadaan elok.. 8/10.. Barang termasuk: …

Share This:
error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram