Collect Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M) 2017!

KADS1M 2017

Assalamualaikum & Hi

Collect KADS1M wei… sebelum pesta buku PWTC habissss…. Admin baru jer collect tadi di branch bank rakyat teluk intan.. Perkara pertama kena ada sebelum nak pi amik… pastikan korang dah dapat email dari bank rakyat. Kedua, salinan IC dan kad pelajar.

Sedikit info admin share, sebab admin tanya kat kaunter tadi:

  • tak boleh wakil amikkan.
  • kad nie boleh amik bila-bila masa, tiada had masa.
  • Kad nie jadi macam kad bank kita yang biasa tue, kira macam kita buka account bank baru di bank rakyat.
  • Untuk yang pernah buka account bank rakyat sebelum nie (*admin pernah buka account tapi kad lama tue tak boleh guna dah) orang tue just link kan account lama admin dengan kad KADS1M nie. Kira dalam kad admin ada 2 nombor┬áaccount.

Itu saja.. harap dapat membantu merungkai sedikit sebanyak misteri yang melanda dalam minda kome! =)

KADS1M 2017

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram