USSC BMI 2017 : Ping Pong

UniKL MIIT Phantom

Assalamualaikum & Hi!

Akhirnya dapat juga update website. Lepas raya langsung tak sentuh sebab admin ada final exam, lepas final ada training seminggu untuk ping pong persediaan tahun akhir admin join UniKL Student Sport Carnival (USSC) di UniKL BMI.

Ada banyak game, tapi admin share video ping pong je la sebab admin main ping pong.. Boleh lah tengok-tengok kalau korang nak buat revision atau research cara nak menang tahun depan pulak.. hahak.. tahun depan admin tak main dah, so korang pasang, plan & improve strategy ..




Persediaan sebelum game



Pelancaran Phantom UniKL MIIT

Video game untuk player single lelaki, double lelaki & double perempuan 

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram