Cara Hentikan Auto Following di Instagram

Assalamualaikum/Hi,

Entri kali ni HH nak share kan mengenai Instagram. 

Pernah check tak following instagram korang. Mungkin ada yang perasan dan ada yang tak perasan. Following tiba-tiba jadi bertambah. Semua sedia maklum yang following ini kita sendiri yang control untuk follow account yang kita nak betul?? Tapi kenapa tiba-tiba bertambah….??

Inilah dia dinamakan auto following. Kita sendiri tak sedar, following kita bertambah.. Ini sangat annoying’ sebab merapu-rapu account yang di follow nyer… Jenuh la nak unfollow balik kannn..

Oleh yang demikian, HH ada share kan cara paling mudah untuk stop auto following. Boleh tengok steps di video bawah ini ya.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram