Apabila Result Sem 1 UPSI Release ! ๐Ÿ˜ฑ

Assalamualaikum & Hi !

Ok, entry kali nie HH akan kongsikan serba sedikit mengenai UPSI. Mungkin ada yang mencari-cari maklumat ini kan. Iyalah, semuanya di hujung jari. Heheh.. Moga bermanfaat ya.

25 Januari 2019, result semester 1 kami dah keluar. Secara jujurnya HH tak berape cuak sebab dok pikir sem 2 nie nak bayar yuran dan juga kene siap sedia untuk projek. Untuk projek HH tak berapa tahu lagi guideline nya macam mana tapi nanti saya akan update semula, InsyaAllah.

Rasa cuak untuk tunggu result keluar sebenarnya sedikit sebanyak hilang sebab HH dah all out buat semua assignments. Tugasan dalam kerja kumpulan dan individu. Kebanyakkan kerja individu memang HH dahย all out ‘gila-gila’ sebaik mungkin sebagai ‘backup’ bila ada ‘masalah’ dalam kerja kumpulan. Biasalaaa kannn, rambut sama hitam, hati lain-lain. Just prepare jer backup in case berdepan dengan sleeping & problematic partner. Dan selebihnya buat sehabis baik di final exam.

Ok selesai semester 1, fokus pada semester 2 pula… Ini HH kongsikan result sem 1. Moga jadi pembakar semangat junior & bakal junior untuk terus belajar ya. *hehehe*

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram