Cara buat duit dengan YouTube 2019

Assalamualaikum & Hi !

Entry kali ni HH kongsikan mengenai macam mana nak buat duit dengan YouTube. Mungkin di Malaysia kurang pendedahan mengenai YouTube ini yang sebenarnya boleh bagi kita duit. Tak semestinya hanya artis dan orang famous saja yang boleh buat YouTube channel. Kita yang biasa-biasa nie jer pun boleh buat YouTube channel dan jana pendapatan di YouTube. Cumanya bila kita kurang famous nie, kena la letak effort lebih sikit untuk grow kan YouTube channel kita sendiri. Video di bawah ini saya kongsikan step pertama yang perlu koramg buat. All the best!! Semoga korang juga dapat monetize ya… InsyaAllah!! Jangan putus asa..!!!

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram