USSC BMI 2017 : Ping Pong

UniKL MIIT Phantom

Assalamualaikum & Hi! Akhirnya dapat juga update website. Lepas raya langsung tak sentuh sebab admin ada final exam, lepas final ada training seminggu untuk ping pong persediaan tahun akhir admin join UniKL Student Sport Carnival (USSC) di UniKL BMI. Ada banyak game, tapi admin share video ping pong je la sebab admin main ping pong..…

Share This:

UniKL MIIT: Team SEIS

Assalamualaikum & HI ! Thanks zul photographer gune dslr mahei, gambar jelaih parut-parut jerawat.. tak kisah la.. i bukannyer cantik pun, asal gambor sharp cantik.. hahak .. sekitar majlis makan tengahhari bersama team SEIS =)     Gambar takmau masuk semua.. tak nak tanggung risiko, ada yang terdedah.. maleh nak edit banyak-banyak.. =) Team UniKL…

Share This:

UniKL MIIT: Piala Dekan 2017

Piala Dekan UniKL MIIT melabuhkan tirainya hari nie.. Yeah! Lega.. next KSSU pula.. admin nak fokus FYP pulak.. banyak lagi tak settle nie.. huhu Gambar pingpong jer ada.. sebab admin main pingpong.. pingpong lawan kat lobby, game lain kat Kelab Sultan Sulaiman.. ater nyer admin maleh nak pi sane panass terik.. main pingpong dalam aircond……

Share This:

Bill Gates Kawal Penggunaan Teknologi Anak-anaknya

Bill Gates… siapa tak kenal? Orang kaya.. co-founder Microsoft.. laptop yang kome pakai la tue.. Major komputer pakai software microsoft, siap ada applications lagi.. kaya gila… kaya-kaya pun dia.. dia tak ‘gila’ kaya… hah! Bijaknya dia dan isteri kawal penggunaan teknologi anak-anak depa.. Pendedahan daripada Bill Gates nie mungkin boleh dijadikan sebagai ‘teguran’ kepada kita…

Share This:
error: Content is protected !!
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram